Elbeylili Kadınların Şanlıurfa Gezisi

Kilis’in Elbeyli Kaymakamlığı tarafından Elbeyli Gençlik Evi Projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gezi düzenlendi.Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar’ında...

Kilis’in Elbeyli Kaymakamlığı tarafından Elbeyli Gençlik Evi Projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gezi düzenlendi.

Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar’ında katılımı ile Şanlıurfa’nın Birecik ve Halfeti ilçeleri ile Şanlıurfa’yı kapsayan bir gezi gerçekleştirildi.

Birecik’te yapılan sabah kahvaltısıyla başlayan gezi daha sonra Birecik Kelaynak Koruma ve Üretme Merkezi ziyareti ve Halfeti ilçesindeki tekne turuyla devam etti. Daha sonra Şanlıurfa’da organize edilen yemeğin ardından, Balıklıgöl ve çeşitli mekanlar ziyaret edildi.

Reklam
Reklam

Profesyonel rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezi sonrası, geziye katılan kadınlar ilk kez gerçekleştirilen bu programdan duydukları memnuniyeti ve davamı yönündeki isteklerini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: