Elbim Başarıdan Başarıya Koşuyor

Almanya aile birleşimi vizesi almak amacıyla ELBİM Kurslarında eğitim gören, 25 kursiyer Aile Birleşim sınavını...

Almanya aile birleşimi vizesi almak amacıyla ELBİM Kurslarında eğitim gören, 25 kursiyer Aile Birleşim sınavını başarı ile geçerek sertifikalarını aldı.

Almanya aile birleşimi vizesi almak ve büyük umutlarla ELBİM Kursları'na gelerek eğitim alan 25 kursiyer yapılan sınavda başarılı olarak sertifikalarını almaya hak kazandı.

ELBİM Kursları, A1 düzeyinde yaptığı sınavda büyük oranda başarı elde ediyor. ELBİM Kurs Merkezi'nde yapılan törende sertifikalarını alan kursiyerler, hayallerine bir adım daha yaklaştıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili değerlendirme yapan ELBİM Almanca Bölümü Başkanı Ayşe Çetin, “Almanya'ya evlilik yoluyla gitmek isteyen öğrencilerimiz için 3 ay süren eğitimlerin sonuna geldik. Bu 3 aylık eğitim sürecinin ardından öğrencilerimizi dinleme, okuma, yazma ve konuşma olmak üzere 4 bölümden becerilerini ölçtük. Bu yıl 28 Haziran’da yapılan aile birleşim sınavına 25 öğrencimiz bu sınava katıldı. Yapılan sınavda 25 öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerime Almanya'daki yaşamlarında mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.

Sertifika alan öğrenciler, 3 ay süresince aldıkları eğitimle Almanca konusunda yeterli bir donanıma sahip olduklarını, bu konuda kendilerine destek olan hocalarına teşekkür etti.

ELBİM kursiyerlerinden Serkan Karadağ, başarılı bir eğitim süreci geçirdiklerini kaydederek, “3 aylık bir süreçte ELBİM Kursları’nda eğitim aldım. 3 aylık zaman zarfında konuşamayacağımızı düşündüğümüz dilleri öğrenerek konuşmaya başladık. Girdiğim sınavda yüksek puan ile kursumu tamamladım” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kursiyer Fatma Gökdeniz, ELBİM çalışanlarına teşekkür ederek, “ELBİM'de aldığım eğitim sonucunda Almancayı öğrendim. Bundan sonraki hayatımda bana çok katkısı olacak. Sertifika aldım ve çok mutlu oldum. Bana bu mutluluğu yaşatan ELBİM ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: