Elbim’liler Amaçlarına Ulaşmaya Devam Ediyor

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi almak için ELBİM Dil Kursları'nda eğitim alan 15 kursiyerin 15’i de...

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi almak için ELBİM Dil Kursları'nda eğitim alan 15 kursiyerin 15’i de yapılan sınavda başarılı oldu.

ELBİM Dil Kursları, A1 düzeyinde yaptığı sınavda yine yüzde 100’lük başarı elde etti. ELBİM Kurs Merkezi'nde yapılan törende sertifikalarını alan kursiyerlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kursta başarılı olan öğrenciler ise, 3 ay süresince alınan eğitimin kendilerini İngilizce konusunda yeterince bilgi sahibi yaptığını, bu konuda kendilerine destek olan hocalarına teşekkür ettiklerini ifade etti. İngiltere’ye gitmek için önlerindeki engeli ELBİM sayesinde başarıyla geçtiklerini söyleyen kursiyer, kursun İngiltere’deki hayatlarında çok faydalı olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

ELBİM’de eğitim alan bir kursiyer, başarılı bir eğitim süreci geçirdiklerini belirterek, “3 aylık bir eğitimin sonucunda ELBİM’in bana kazandırdığı şeyler için hocalarıma çok teşekkür ediyorum. ELBİM ortamı bir aile ortamıdır. Özellikle arkadaşlıklarımız ve hocalarımız çok sıcak insanlar. Buradaki hocalarımız bizlere arkadaş gibi davranıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz