Elbistan İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’na Dr. Nuran Gök Getirildi

Elbistan İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’na Dr. Nuran Gök getirildi.Gök, düzenlenen devir-teslim töreniyle görevi Dr. Betül...

Elbistan İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’na Dr. Nuran Gök getirildi.

Gök, düzenlenen devir-teslim töreniyle görevi Dr. Betül Batur’dan devraldı. Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, 1,5 yıldır görev yapan Batur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Törende konuşan Yener, sağlık alanında oluşan yeni yapılanmadan dolayı mevzuat gereği görev değişikliğinde bulunulduğunu belirterek, Dr. Batur’a teşekkür etti. Yener, “Dr. Batur, bugüne kadar çok başarılı hizmetlerde bulundu. Yaptığı hizmetler ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki yaşamında ve çalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Elbistan’ın nüfusunun 100 binin üzerinde olması nedeniyle ilçede hem Sağlık Müdürü hem de Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi olacağını dile getiren Yener, “Sağlık Müdürü olarak bir başka arkadaşımızın ataması yapıldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak yani Toplum Sağlığı Müdürlüğüne ise Nuran Gök atanmıştır. Kendisine hayırlı olsun diyoruz.” diye konuştu.

Dr. Batur ise, “Bugün bir görev devir teslimi yapılıyor. Bu görevden ayrılıyorum. İl Halk Sağlığı Müdürümüze teşekkür ediyorum. Görev sürem içerisinde bana destek olan bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yeni atanan arkadaşımıza da görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: