Elbistan Ketem, Karaelbistan’a Taşınacak

Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, Elbistan Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi’nin...

Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, Elbistan Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) geçici bir süreyle, Karaelbistan beldesinde bulunan sağlık ocağı binasının ikinci katına taşınacağını söyledi.

Elbistan KETEM’in şuanda Elbistan Devlet Hastanesi’nin zemin katında hizmet sunduğunu ancak, hastane yönetiminin burada yeni doğan yoğun bakım ünitesi kurmak amacıyla çalışma yaptığı için taşınmak zorunda kaldığını ifade eden Yener, Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi binası yapılana kadar KETEM’i Karaelbistan’a taşıyacaklarını kaydetti. Yener, "KETEM’i geçici olarak buraya taşıyacağız ancak, Bakanlıktan olurumuzu da aldık,1 nolu sağlık ocağı bahçesine yeni bir bina yapacağız. Orada halkımızın daha kolay ulaşabileceği, tam standartlara uygun bir binamız olacak. Bakanlıktan onay çıktı ve binamız şuanda proje aşamasında. Proje aşamasının ardından ihalesi yapılacak ve en kısa sürede binamız tamamlanacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: