Elbistan Ramazan Ayına Hazır

Elbistan Kent Konseyi Başkanı Mükremin Yinanç, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Ramazan etkinliklerimizdeki manevi atmosferi...

Elbistan Kent Konseyi Başkanı Mükremin Yinanç, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Ramazan etkinliklerimizdeki manevi atmosferi her ailemizin tatmasını istiyoruz.” dedi.

Yinanç, düzenlediği basın toplantısında geleneksel Ramazan etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Birbirinden güzel programları mübarek Ramazan ayında Elbistanlılarla buluşturacaklarını kaydeden Yinanç, şöyle konuştu:

“Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri için Şehit Er Mehmet İnan Parkında Ramazan çadırı kuruyoruz. Bu yıl vakıf ve derneklerden talep yoğundu ve güzel bir Ramazan programını Elbistan halkı ile buluşturacağız inşallah. İlk gün Elbistan Belediyesi tarafından organize edilecek programda Sivas Mevlana Tasavvuf Musikisi ile sema gösterileri sunacak. Daha sonraki günlerde Hacivat-Karagöz gösterileri, yine birbirinden değerli, sohbet, şiir, Kur’an tilaveti dinletileri olacak. Ramazan ayının ilk gününden itibaren hem iftar yemeğine hem de teravih sonunda akşam yapılacak etkinliklere tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Buradaki atmosferi bir gün olsun her ailenin tatmasını diliyoruz. Etkinliklerimize destek veren Belediye Başkanı sayın Avukat Durmuş Küçük başta olmak üzere veren tüm dernek, vakıf ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Reklam
Reklam

Kent Konseyi tarafından başlatılan ‘Uzat Elini’ kampanyası hakkında da bilgi veren Yinanç, “Kampanyamız çok hızlı bir şekilde devam etmekte ve inşallah sonu gıda bankasına dönüşecek gibi gözüküyor. Değerli hemşerilerimizin destekleriyle çok kısa bir zamanda birçok vatandaşımıza ulaştık. Hem giyim hem de eşyalarla destek verdik. Kampanyaya destek verende, kampanyadan destek alanda çok memnun. Ramazan münasebetiyle de gıda yardımı yapmak isteyen müteahhit, doktor, esnaf, işadamı ve tüm hayır severlerden gıda desteği bekliyoruz. Kampanya ile giyindirdiğimiz ihtiyaç sahibi halkımıza, gıda ile desteğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu vesile ile destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz