Elbistan Sanayi Sitesi'nde Yangın Paniği

Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen yangında büyük panik yaşandı. Yangının boya ve...

Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen yangında büyük panik yaşandı. Yangının boya ve tiner satışı yapan bir işyerine sıçramaması için itfaiye ve vatandaşlar işyeri sahipleriyle birlikte kutular halindeki boya ve tinerleri yangın bölgesinden başka bir yere taşıdı.

Akşam 21.40 sıralarında meydana geldiği belirtilen ve neden kaynaklandığı henüz belirlenemeyen yangının haber alınması üzerine Elbistan Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, 112 Acil servis ekipleri ve güvenlik güçleri olay yerine geçti. Sanayi Sitesi 9. Blokta ki marangozların bulunduğu bölgede yaşanan yangın sonucu 2 işyeri tamamen, 3 işyeri ise kısmen yandı.

Reklam
Reklam

Gökyüzüne dumanlar yükselirken yangın uzun süren söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alınabildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: