Elbistan'a 300 Yataklı Bölge Hastanesini TOKİ Yapacak

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatını Başbakanlık Toplu...

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatını Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yapacağını söyledi.

Yunus Kaan Kısaca, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimi ile 300 yataklı bölge hastanesi kazandırılması için güzel bir adım atıldığını ifade ederek, “Bilindiği gibi bir süredir Elbistan’a 300 Yataklı Bölge Hastanesi kurulması yönünde çalışma yürütülüyordu. Bölge Hastanesi için Elbistan Devlet Hastanesi’nin arka tarafında bulunan ve SSK’ya ait 125 dönümlük arazinin tahsisi Kahramanmaraş Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastanesi Kurumu arasında imzalanan protokolle geçtiğimiz aylarda yapıldı. Bu gelişmeden sonra Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Sağlık Bakanlığı ile görüştü. Gelinen son noktada 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin inşaat sürecinde olumlu bir gelişme yaşandı. İnşaatın daha önceden Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastanesi Kurumu tarafından özel bir firmaya yaptırılması kararlaştırılmıştı. Şimdi bu inşaat TOKİ tarafından yapılacak. Umarız en kısa zamanda Bölge Hastanemize kavuşuruz” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından alınıp İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen 3 tam donanımlı ambulanstan ikisinin Elbistan ve Ekinözü ilçelerine gönderileceğini kaydeden Kısaca, “Elbistanımızda sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin olarak sürdürülmesi için ambulans takviyesi yapılıyor. Bu noktada da yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçileceğini düşünüyoruz. Ambulansların alınmasında büyük katkısı bulunan il genel meclis üyelerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz