Elbistan'da ahır çöktü 50 küçükbaş hayvan telef oldu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gece geç saatlerde bir ahır çöktü. Çökmeden 2 dakika önce ahırdan uzaklaşan...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gece geç saatlerde bir ahır çöktü. Çökmeden 2 dakika önce ahırdan uzaklaşan 5 kişilik aile son anda kurtuldu, 50 küçükbaş hayvan telef oldu.

Elbistan'ın Tepebaşı Mahallesinde Hüseyin Temiz'e ait ahır 21.30 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü. Çökme sonrasında ilk yardıma komşuları yetişti. Ahırda canlı kimse olup olmadığını kontrol eden komşular kimsenin olmadığını anladıktan sonra 112 acil yardım servisine ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Çöken ahırın altında kalan 50 küçükbaş hayvan telef oldu.

Reklam
Reklam

Çökme karşısında şoka giren aile fertleri çeşitli sağlık kuruluşlarına götürüldü. Mahalle sakinleri çökmenin aşırı yağışlardan kaynaklandığını ileri sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz