Elbistan’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası, güvenlik kameralarınca görüntülendi. Yolun karşı...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası, güvenlik kameralarınca görüntülendi. Yolun karşı tarafına geçmek isteyen yaşlı adam, aniden yola çıkınca seyir halindeki aracın çarpması sonucu yaklaşık 2 metre havaya uçtuktan sonra, kanlar içinde yerde kalıyor.

Edinilen bilgiye göre olay, Güneşli Mahallesi Azerbaycan Bulvarı'nda meydana geldi. Söz konusu bulvar üzerinde seyir halinde olan Emre Can Doğan yönetimindeki 58 EH 838 plakalı otomobil, yolun karşı tarafına geçmek isteyen 68 yaşındaki Gani Gökçecik’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve yaklaşık 2 metre havaya savrulan Gökçecik, daha sonra kanlar içinde yere düştü. Yaşlı adam, olay yerine çağrılan ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, burada tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gani Gökçecik'in ağır yaralanması ile sonuçlanan kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da saniye saniye kaydedildi. Söz konusu görüntülerde yolun karşı tarafına geçmek isteyen Gökçecik, aniden yola çıkınca bulvar üzerinde seyir halinde olan araç kendisine çarpıyor. Gökçecik, çarpmanın etkisiyle savurulup yere düşüyor.

Öte yandan, kazanın ardından ilk olarak Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Gökçecik'in, kalçasında büyük çapta kırıklar oluşuğu, bu nedenle de Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: