Elçi’den 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle yazılı...

AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nın, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesi olduğunu vurgulayan İl Başkanı Elçi, mesajında şunları kaydetti:

“Alın terini her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. 1 Mayıs; geçmişten geleceğe uzanan medeniyet çizgimizi daha da belirginleştirecek ve yarınlarımızın daha yaşanılır olmasına katkı sağlayacaktır. Hükümet olarak işçi, memur ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, bu yolda gerekli bütün adımları atmak, eşitlik ve adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelemiz devam edecektir. Milletimizden aldığımız güçle, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği daha güçlü bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamlı günün, insan onuruna yaraşır bir şekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında geçmesi temennisiyle başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: