Electro World 26. mağazasını Erzurum’da açtı

Türkiye’de 5. yılına giren Electro World, 26. şubesini Erzurum’da açtı. Sabah 08.00’dan itibaren kapılarını açan...

Türkiye’de 5. yılına giren Electro World, 26. şubesini Erzurum’da açtı. Sabah 08.00’dan itibaren kapılarını açan Electro World’un bin 500 metrekarelik yeni dev mağazasına aşırı soğuğa rağmen adeta akın eden Erzurumlu müşteriler, açılışa özel fırsat avantajlarının sunulduğu ürünlere yoğun ilgi gösterdi. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek “Franchise iş modelinin başarılı bir örneği olan Erzurum mağazamız, Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük elektronik mağazası olarak göz dolduruyor. Electro World olarak Türkiye’deki 5’inci yılımıza Erzurum mağaza açılışı ile hızlı bir şekilde girdik.” dedi.
Electro World, Erzurum Yenişehir TEMA AVM’de hizmet vermeye başladı. Açılıştan sonra 2 saat içinde 2 bin 500’ü aşkın müşteri tarafından ziyaret edilen Electro World’te 150 televizyon 100’den fazla cep telefonu ve fotoğraf makinesi, 80’in üzerinde notebook satıldı. Electro World’un yeni mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturan Erzurumlular, açılışa özel kampanyalardan faydalanarak, ağırlıklı olarak TV, cep telefonları ve notebooklara ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

DOĞU ANADOLU’NUN EN BÜYÜK ELEKTRONİK MAĞAZASI
Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, “2011’in ikinci yarısını Yalova, Edirne, Şanlıurfa ve İzmit mağazalarını açarak tamamladık. Türkiye’deki ilk 4 yılımızı rekorlarla büyüyerek sonlandırdık. 2012’ye ve aynı zamanda Electro World’un 5’inci yılına ise Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük elektronik mağazası olan Erzurum mağaza açılışımız ile hızlı bir şekilde girmiş olduk. Electro World’un franchise iş modelinin başarılı bir sonucu olan Erzurum mağazamız, yerel ortaklarımız Nöman Yazıcı ve Zülküf Bakaç’ın da desteğiyle Doğu Anadolu’nun en büyük elektronik perakende mağazası olarak bizim bölgedeki en önemli kalemiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz