Elektrik Çalışanlarından Kan Kampanyasına Destek

Malatya AKSA Fırat Elektrik’te düzenlenen kan bağışı eğitimi bilinçlendirmesinin ardından kurum müdürü ve personeli kan...

Malatya AKSA Fırat Elektrik’te düzenlenen kan bağışı eğitimi bilinçlendirmesinin ardından kurum müdürü ve personeli kan bağışı yaptı.

Bilinçli ve gönüllü kan bağışçı sayısının artmasının kendilerini mutlu edeceğini belirten yetkili, düzenli ve sürekli organizasyonlarla personelini kan bağışçısı olmaya alıştıracağını kaydetti. Bir sonraki kurumsal kan bağışı tarihleri, 11 Eylül 2013 ve 11 Aralık 2013 olarak duyuruldu.

Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından kan bağışına duyarlılıklarından ötürü AKSA Fırat Elektrik yetkililerine teşekkür edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: