Elektrik kesintileri esnafın tepkisine yolaçtı

Kırşehir’de esnaf, son zamanlarda sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek, yetkilileri problemi çözmeye çağırdı.Şehirde, son...

Kırşehir’de esnaf, son zamanlarda sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek, yetkilileri problemi çözmeye çağırdı.

Şehirde, son bir hafta içerisinde Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ) ekipleri tarafından haber verilmeden elektrik kesintileri yaşandı. Açıklama yapılmadan ve uyarılardan bulunmadan kesilen elektriklerden dolayı birçok esnafın zarar gördüğü iddia edildi. Daha çok akşam saatlerinde şehir genelinde tamamen elektikler kesilirken, mağdur olan vatandaşların Tüketici Hakları'na şikâyette bulundukları belirtildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili 186 İhbar Hattı'nı arayan esnaf, ‘bölgenizde planlı bir elektrik kesintisi yok, yağmurdan olabilir’ cevabı alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz