Elektrikli Bisikletiyle Kamyonun Altında Can Verdi

Ahmet ACAR/DEMRE Kaza, saat 14.00 sıralarında Demre Toptancı Hal Kavşağı’nda meydana geldi. Eskişehir’den tatil için Demre’ye gelen bedensel engelli Bayram

Ahmet ACAR/DEMRE Kaza, saat 14.00 sıralarında Demre Toptancı Hal Kavşağı’nda meydana geldi. Eskişehir’den tatil için Demre’ye gelen bedensel engelli Bayram Dönmez, arkadaşlarının hediye ettiği üç tekerlekli elektrikli bisikletle Beymelek Mahallesi’nden Demre’ye giderken, Demre Yat Limanı inşaatına kaya taşıyan 54 yaşındaki Hasan Yeşilbaş’ın kullandığı 55 K 9696 plakalı kamyonun altında kaldı. Bayram Dönmez’e çarptığını bir süre sonra fark eden sürücü Yeşilbaş, kamyonu durdursa da tonlarca ağırlığın altında ezilen Dönmez, feci şekilde can verdi.
Olay yerine gelen Bayram Dönmez’in arkadaşları sinir krizi geçirdi. Kamyon sürücüsü Hasan Yeşilbaş, polis tarafından gözaltına alındı. Polis kazanın olduğu bölgeyi şeritle kapatırken, Bayram Dönmez’in cenazesi Demre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Demre’deki arkadaşlarının aralarında para toplayarak Bayram Dönmez’e rahat gezmesi için elektrikli bisiklet aldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: