Elektronik eşya hırsızları fazla uzağa kaçamadı

Kadıköy'deki bir işhanındaki 4 ayrı işyerinden laptop ve plazma tv hırsızlığı yapan 2 kişi adliyeye...

Kadıköy'deki bir işhanındaki 4 ayrı işyerinden laptop ve plazma tv hırsızlığı yapan 2 kişi adliyeye çıkartıldı. Zanlıların hırsızlık anları kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bir iş merkezine giren 2 kişi iş yerlerinden 3 adet dizüstü bilgisayar, plazma televizyon ve antika radyo çaldı. İş yeri sahiplerinin başvurusu üzerine polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Fatih'te uygulama yapan polis ekiplerinin şüphe üzerine bir aracı durdurması sonucu, araçta Kadıköy'deki iş yerinden çalındığı anlaşılan elektronik eşyalar bulundu. Araç içinde bulunan S.Y. (36), B.D. (26) ve bu şahıslara yardımcı olduğu iddia edilen A.S. (34) göz altına alınarak Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi, Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Bu arada bir işyerinden plazma televizyon çalan zanlı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kamera kayıtlarında gecenin karanlığından faydalanarak işyerine gelen zanlının bir süre sonra kucağına aldığı plazma tv ile ayrıldığı görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz