Eleşkirt Devlet Hastahane’sinde Yangın Tatbikatı

Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD ) ile Eleşkirt Sivil Savunma Müdürlüğü’nün Eleşkirt...

Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD ) ile Eleşkirt Sivil Savunma Müdürlüğü’nün Eleşkirt Devlet Hastanesi’nde ortaklaşa gerçekleştirdikleri yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fikriye Tekin, nezaretinde gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği hastanede çıkan bir yangında yürüyemeyecek durumda olan hastalar dakikalar içerisinde yangın mahallinden başarılı bir şekilde kurtarılmaları gerçekleştirildi. Yangın nedeniyle üst katlara çıkılamadığı için itfaiye aracının merdiveniyle hastalar kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Tatbikat sonrası bir açıklama yapan Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fikriye Tekin, hastanelerin başta olmak üzere vatandaşa aynı anda hizmet veren her kurumun personeline zaman zaman bu tip tatbikatlar yaptırması gerektiğini söyledi. Bu gibi tatbikatların olabilecek gerçek bir vakada yaşanabilecek acıları ve mağduriyetleri azaltacağını ifade eden Tekin, “Bu başarılı tatbikatta büyük bir ciddiyetle ve sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: