Eleşkirt'te Kedi Kurtarma Çalışması

Eleşkirt ilçesinde bir iş yerinde unutulan kedi, esnafın yardımıyla çıkarıldı.

Eleşkirt ilçesinde bir iş yerinde unutulan kedi, esnafın yardımıyla çıkarıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde tuz ve un satan Gökhan Aktaş'ın dükkanında baygın halde kediyi gören esnaf, bir süre kediyi çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Kedinin camın arkasında fenalaştığını fark eden vatandaşlardan Gültekin Arslan, telefonla iş yeri sahibi Gökhan Aktaş'a durumu bildirdi.

İş yerine gelip, kapıyı açarak kedinin çıkmasını sağlayan Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kediye yiyecek vermek için dükkana aldığını ancak akşam kapıyı kilitlerken içeride unuttuğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Komşu esnafın kendisine ulaştığını anlatan Aktaş, "Bugün Cumartesi, ben normalde bir saat sonra iş yerimi açarım. Ama kediyi kurtarmak için erkenden geldim" dedi.

Muhabir: Cemal Çavdar / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz