Eleşkirt’Te Köy Yolları Asfaltlanıyor

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde köy yollarına yönelik asfalt çalışması devam ediyor. Kaymakam Hakan Ezgi, asfalt çalışmasının...

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde köy yollarına yönelik asfalt çalışması devam ediyor. Kaymakam Hakan Ezgi, asfalt çalışmasının dayanıklı olması için işi sıkı tuttuklarını söyledi.

Eleşkirt'te karların erimesiyle birlikte başlayan asfalt çalışmaları devam ediyor. Yayladüzü, Süzgeçli ve Pirabat köylerinin asfaltlanmasının ardından çalışmalar; Mollasüleyman, Toprakkale, Goncalı köyü yolunda ağırlık kazandı.

Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi, bütün köy yollarının asfaltlamak istediklerini, uzun süreli ve dayanıklı asfalt için titiz bir çalışma sergilediklerini söyledi. Çalışmaları köylü vatandaşlar ve muhtarlarla birlikte sürekli takip ettiklerini belirten Ezgi, "Dökülen asfaltın kalın ve kaliteli olması vatandaşı sevindiriyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: