Eleşkirt'te Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi

Eleşkirt'te 8. sınıf öğrencileri fahri trafik polisi oldu.

Eleşkirt'te 8. sınıf öğrencileri fahri trafik polisi oldu.

Yüzüncüyıl İlköğretim Okulu Müdürü Kürşad Elden, Cumhuriyet Caddesi'nde 8. sınıf öğrencilerinin okul giriş ve çıkış saatlerinde trafik polisi görevi yaptığını söyledi.

Bu uygulamayla öğrencilere trafik bilinci aşılamayı amaçladıklarını belirten Elden, okulun işlek bir caddede olduğunu ifade ederek, "8. sınıf öğrencilerimizden her gün iki öğrenci sırasıyla trafik polisi oluyor" diye konuştu.

Trafik polisi uygulamasını yapan öğrenciler Tuğba Yıldız ve Muhammed Fatih Püsküllü ise görevlerini severek yaptıklarını, okula gelen küçük kardeşlerinin güvenliğini sağlamak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sürücülerden Hacı Kurt da uygulamadan memnun olduklarını, öğrencilere yardımcı olmak amacıyla okul önünden geçerken yavaşladığını söyledi.

Muhabir: Cemal Çavdar / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: