Eleşkirt’te Okul Öncesi Eğitim Şöleni

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Cengiz Topel İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, ‘Okul Öncesi Eğitim...

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Cengiz Topel İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, ‘Okul Öncesi Eğitim Şöleni’ kapsamında sergiledikleri performanslarıyla büyük alkış oldu.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmenlerinden Zeynep Uç ve Dilek Akman’ın öncülüğünde hazırlanan ‘Okul Öncesi Eğitim Şöleni’ renkli görüntülere sahne oldu. Minik öğrencilerin sahnelediği gösteriler velilerden büyük beğeni topladı. Miniklerin Gangnam Style gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Erol Bayram ve Suat Yılmaz’ın da katıldığı şölende bir konuşma yapan Okul Müdürü Emin Berkalp, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, velilerden bu konuda daha fazla fedakârlık istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: