Elfed’den Başkan Gök’e ziyaret

ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu) heyeti MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK’ ü ziyaret etti.

ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu) heyeti MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK’ ü ziyaret etti.

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli başkanlığında gerçekleşen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı M. Süleyman SELMANOĞLU ve Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar ile federasyon yönetim kurulu üyeleri bulundu.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernekler, toplumun gelişimi, ilerlemesi ve sorunların aşılması adına yararlı çalışmalarda bulunmaktadır. MÜSİAD Elazığ Şubesi olarak derneklerimizi önemsiyor ve düşüncelerinden yararlanıyoruz. Onları ziyaret ediyor, etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Karşılıklı olumlu bir ilişki içindeyiz. Sevgimiz, saygımız, ülkemize olan bağımız ile daha güzel günlere birlikte yürüme inancındayız. Dernekler artık ciddi bir sivil toplum örgütü konumuna gelmiştir dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul’daki Elazığ derneklerinin bir çatı altında toplandığını ifade eden ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli açıklamasında şunları söyledi: Elazığ’ın kültürel kimliğine sahip değerlerin yok olmasına izin vermeyeceklerini kaydeden İçmeli, "Yeni yüzyılda çayda çıramızı söndürmeyecek gençlerimizle `birlikte varız dedi. Sivil Toplum Örgütleri ekonomiye, topluma, sosyal dayanışmaya, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunmak için vardır. Yaşadığımız yeri ve çevreyi severken aynı zamanda geldiğimiz yöreleri de unutmamalıyız dedi. Amacımız Elazığ’ı daha iyi yerlere taşımaktır dedi.

Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: