ELGİAD bir grup işadamını ağırladı

(ELGİAD) Mobilya Komitesi üyeleri, Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Mobilya Komitesi Ticaret ve Yatırım Heyetini, Elazığ’da ağırladı.

Hafta sonu Elazığ Genç İş Adamları Derneği (ELGİAD) Mobilya Komitesi üyeleri, Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Mobilya Komitesi Ticaret ve Yatırım Heyetini, Elazığ’da ağırladı.

Abdulkadir Öcal başkanlığındaki MAKİAD Mobilya Komitesi (MBK) heyeti ve ELGİAD Mobilya Komitesi (EMK) üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Harput’daki tarihi yerler (Arap Baba Türbesi, Şefika Gül Kültür Evi ve çevresi) ziyaret edilerek EMK üyesi Cemil Kılıçoğlu’ndan bu yerler hakkında bilgiler alındı.

Reklam
Reklam

Sonrasında her iki komite heyeti ilk ziyaretini ELGİAD Y.K Üyesi Korkmaz Halı Mobilya Bellona Bayii’ne yaparak Hasan Murat Korkmaz’dan bilgiler aldı. Daha sonra Altungök mobilya ve Sefa Sünger fabrikasını ziyaret etti. MAKİAD Bilişim Komitesi son olarak Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Makiad Bilişim Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Öcal, ELGİAD yönetim ve üyelerine misafirperverliklerinden dolayı müteşekkir olduklarını belirterek; “Bu gün Elazığ’daki kendi sektörümüz ile alakalı bir dizi firma ziyaretleri yaptık. Kendi açımızdan faydalı bilgiler edindik. Bu tür geziler iller arasındaki kardeşliği pekiştirmek ve aynı zaman da ticareti artırmak için çok önemli. Bu gün Türkiye’nin batısındaki ticaret hacmini doğuya kazandırmak istiyoruz. Bunun için bu tür ticaret gezilerini bütün sivil toplum kuruluşları yapmalıdır.” dedi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: