Elgiad İle Teb Kredi Protokolü İmzaladı

Elbistan Genç İş Adamları Derneği (ELGİAD) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Elbistan Şubesi arasında işletmelere...

Elbistan Genç İş Adamları Derneği (ELGİAD) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Elbistan Şubesi arasında işletmelere yönelik kredi protokolü imzalandı.

Yapılan protokol anlaşması hakkında bilgi veren Elbistan Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ümmet Güven, “36 aya kadar vadeli yüzde 0,89 faiz oranı ile kredi desteğinin sağlandığı bir protokol imzaladık. Değerli üyelerimiz, imzaladığımız protokol gereği, üyelik belgesi ile bankaya başvurdukları zaman bankacılık sicil kayıtları uygun olan üyelerimiz kredi alma imkânına sahip olacaktır. Dernek olarak üyelerimizin yaz sezonuna girmeleri ve iş potansiyellerinin daha yüksek hedeflere ulaşabilmeleri için uygun faiz oranı ile üyelerimiz kredi sağlama imkânına sahip olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Türk Ekonomi Bankası Elbistan Şube Müdürü Bayram Sekman ise, “Türk Ekonomi Bankası olarak Elbistan’da KOBİ’lerimizin gelişmesi için şube olarak her türlü özeni göstermekteyiz. Yaptığımız protokolün ELGİAD üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan protokol anlaşmasına; ELGİAD Başkanı Ümmet Güven, TEB Müdürü Bayram Sekman ve KOBİ Uzmanı Ahmet Kurt imza attılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: