Eli bıçaklı psikopat dehşet saçtı

MERSİN (İHA) - Mersin'de, olay çıkaran eli bıçaklı psikopat dehşet saçtı. Gözaltına alınan arkadaşının bırakılmasını isteyen psikopat, polisin önünde kendini doğrayıp, işyerlerinin camlarını tekmeledi.

Olay, gece yarısı saat 01.00 sıralarında Metropol İş Merkezi girişinde meydana geldi. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş merkezinde olay çıkardıkları belirlenen 2 kişiden Ramazan Yıldız'ı (21) yakalayarak gözaltına aldı. Diğeri ise elinde bıçakla polise direndi. Gözaltına alınmak istemeyen Umut Erdem (25), elbisesinin üst kısmını çıkararak elindeki bıçakla kendini doğramaya başladı. Polisleri yanına yaklaştırmayan şahıs, etrafa naralar atarak iş yerlerinin camlarını tekmeledi. Vücudu kanlar içinde kalan Umut Erdem, elinde bıçakla etrafa dehşet saçarken, gözaltına alınan arkadaşının bırakılmasını istedi.

Reklam
Reklam

Polis ikna edemediği şahsın sonunda isteğini yerine getirerek Ramazan Yıldız'ı ikna için serbest bıraktı. Ancak, arkadaşını ikna etmesi beklenen Yıldız da onun yanına giderek soyundu. İki arkadaş daha sonra iş merkezi içine doğru kaçarak, polislerden kurtulmaya çalıştı. Ancak Umut Erdem, peşine düşen polis tarafından merdivenlerde sıkıştırıldı. Eli bıçaklı şahıs, burada da polise direnirken, kelepçe vurulmayacağı sözünü aldıktan sonra teslim oldu.

Erdem, daha sonra gözaltına alınarak karakola götürülürken, Ramazan Yıldız ise gecenin karanlığında izini kaybettirmeyi başardı.