Elif 400.Bölüm Fragmanı 10 Kasım Kanal 7 Son Bölüm İzle

Kanal 7 Dizisi Elif 400.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 10 Kasım yeni Bölüm Özeti Ve Tanıtımı İzle Elif 400.Bölümde Neler Olacak Elif 400.Bölüm İzle Kanal 7

MELEK’İN BAŞI DERTTEN KURTULMUYOR

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te bu akşam Veysel, Tülay’ın evi terk etmesiyle kendini alkole verir. Öte yandan atölyede ustabaşı olan Melek’in başı beladan kurtulmaz.

Veysel ile Tülay aralarında tartışırken Veysel’in sarfettiği sözler Tülay’ın evi terk etmesine neden olur. Veysel evi terk eden Tülay’ı bulamayınca kendini yeniden alkole verir. Cevahir’in ustabaşılık teklifini, atölye çalışanlarının hatırına kabul eden Melek, atölyedeki işleyişi yoluna koyar.

Reklam
Reklam

Ancak atölyede hala ondan haz etmeyen, onu çekemeyen biri vardır. Melek dâhil olmak üzere herkesi tüm gün çalışıp zar zor yetiştirdikleri siparişlerle ilgili son anda çıkan karışıklık Melek’in başına büyük iş açar. Peki bu karışıklığın arkasında biri mi var?

“ELİF” YENİ SEZONDA BOMBA GİBİ

Yarım kalan mutluluk…

Kanal 7’nin yediden yetmişe herkese hitap eden dizisi Elif, yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Küçük bir kızın anne ve babasından ayrı geçen günlerini anlatan Elif’te mutlu sona gelinmiştir. Fakat bu sefer olaylar bambaşka seyredecektir. Yıllar sonra kavuşan Kenan ve Melek’in evlenmeye karar vermesinden sonra düğün günü yaşananlar, her şeyi alt üst eder. Kenan ile Melek’in düğünlerinde, Arzu’nun düğünü engellemek için çıkardığı yangın sonucu Kenan ve Tuğçe yaşamını yitirir. Bunun üzerine Emiroğlu çiftliğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Derinden sarsılan aile yaşadıkları büyük kayıpla bambaşka bir yol haritası çizecektir.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1483495/640xauto.jpg)

‘Kenan’ın vefatı Elif ve Melek’i nasıl etkileyecek? Kenan ve Tuğçe’nin ölümüne sebep olan Arzu bu durumu kabullenebilecek mi? Derinden sarsılan aile şaşalı yaşamlarına devam edebilecek mi? Serdar kızının ölümünden sonra kendini nasıl toparlayacak? Selim Kenan’ın ölümüyle boşalan yeri doldurmayı başaracak mı?’ hepsi ve daha fazlasının ekrana taşınacağı Elif, izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

Reklam
Reklam