'Elif Ana' tiyatro severlerden tam not aldı

Ankara'da Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, bu yıl Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde oynadıkları 'Elif Ana' adlı...

Ankara'da Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, bu yıl Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde oynadıkları 'Elif Ana' adlı oyunları ile Mamak Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin karşısına çıktı. Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu Yönetmeni Kenan Olpak yönetimindeki ekip, hazırladıkları yeni oyunları ile 2012 yılında da tiyatro severlerden tam not aldı.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kültür Merkezi’nde Mamaklılara kültür hizmeti sunduklarını belirtti. Akgül, "Gençlerimizi sosyal hayatın içine almak, eğitim ve kültürel faaliyetlerimizden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Mamak Kültür Merkezimizde, Mamaklılar için kültür hizmeti sunuyoruz. Mamak Kültür Merkezimiz içindeki kurslarımızdan binlerce gencin faydalanması için imkânlar sunuyoruz. Kurslarımızdan faydalanan gençlerimizin yanı sıra Mamaklıları da sanatın her dalıyla buluşturuyoruz. Sanatın her dalını destekliyoruz. Bu güzellikleri de halkımızla paylaşmaktan son derece mutluyuz. Gücümüz yettiği kadar çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Ben inanıyorum ki tiyatro eğitimi alan kursiyerlerimiz ilerde kendileriyle gurur duyulacak büyük sanatçılar olacaklar. Ekibimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Mamak Kültür Merkezi Kent Tiyatrosu Yönetmeni Kenan Olpak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün sanata tam destek verdiğini belirterek teşekkür etti.
Olpak, "Sanatın herkese hitap eden yönünü sergilemekten son derece mutluyuz. Sanata ve sanatçıya değer veren ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımıza oyuncularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, 2012 yılında da hazırladığı yeni oyunları tiyatro severlerin beğenisine sunacak. Ekip, tiyatro severler için, izleyenleri kahkahaya boğacak komedi türü bir oyun, Çanakkale Şehitleri anısına “Çanakkale’de Yankılanan Türkü”, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy anısına “Bir İstiklal Uğruna”, ve “Karagöz ve Hacivat” oyunlarını sergileyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz