Elif Beldesi İlk Parkına Kavuşuyor

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı 3 bin 600 nüfuslu Elif beldesi, ilk parkına kavuşuyor.Elif Belediye Başkanı...

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı 3 bin 600 nüfuslu Elif beldesi, ilk parkına kavuşuyor.

Elif Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu’nun çabaları sonunda Fatih Mahallesi’nde inşaatı başlatılan park, 7 bin metrekarelik alana kuruluyor. Başkan Çobanoğlu, 18 yıldan beri belediyelik olduklarını ve bugüne kadar beldede park yapılmadığını hatırlatarak, "2009 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkanı adayı olduğumda belde halkına verdiğim sözler vardı. Lise, kanalizasyon, içme suyu isale hattı yenilenmesi ve park vaatlerimizi yerine getirmek için AK Parti Gaziantep milletvekillerimizin de desteğini alarak gece gündüz demeden çalıştım. Beldemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan ve daha önce bir metrelik yeşil alanı olmayan beldemize Fatih Mahallemizdeki futbol stadının çevresindeki 7 bin metrekarelik boşluk alan içerisine park yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Parkta çocuk oyun grubu, yetişkinler için jimnastik spor grubu, kamelyalar, kafe ve yürüyüş parkurunun da bulunacağını belirten Çobanoğlu, "Ağaçlandırma ve değişik süs bitkileri ile çiçeklerden oluşan beldenin ilk parkının inşaatına başladık. Belde halkına verdiğim tüm seçim vaatlerimin büyük bölümünü tamamladım. Bundan sonraki projelerim de tamamlandığında beldemizi yaşanılabilir hale getireceğim" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: