Elif Beldesinde Park Çalışmaları

Araban ilçesine bağlı Elif beldesindeki parkta baharın gelmesiyle peyzaj çalışmalarına yeniden başlanıldı.

Araban ilçesine bağlı Elif beldesindeki parkta baharın gelmesiyle peyzaj çalışmalarına yeniden başlanıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, 3 bin 600 nüfuslu 19 yıllık beldeye, geçmiş dönemlerde tek park yapılmadığını belirtti.

Başlattığı girişim sonucu beldenin tek parkını kurduklarını ifade eden Çobanoğlu, "Taşlık alanda kurulu beldedeki parkta hiç toprak bulunmuyordu. bu ihtiyacı Araban Ovası ve Yavuzeli ilçesinden toprak getirerek çözdük. Yapımına 7 bin metrekare olarak başladığımız parkı şu anda 31 bin metrekarelik alana yükselttik" dedi.

Reklam
Reklam

Parkın bölgedeki çoğu ilçe ve beldedeki parklardan çok daha büyük olduğuna dikkati çeken Çobanoğlu, kış mevsimi nedeniyle ara verilen peyzaj çalışmalarına yeniden başladıklarını söyledi.

Parkın içerisinde kafeterya, çay ocağı, kamelya, çocuk oyun grubu, yürüyüş parkuru, futbol ve voleybol sahaları ile sportif faaliyetlerin yapılacağı alanlar olacağını vurgulayan Çobanoğlu, çalışmalar tamamlandığında Elif beldesinin bölgenin en büyük ve modern parkına kavuşacağını kaydetti.

Muhabir: Mahmut Bazlama / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: