'Elimden geleni yaptım'

Malezya Grand Prix'sini Jarno Trulli'nin ardından 5. sırada tamamlayan Lewis Hamilton, elinden gelen herşeyi yaptığını ve bunun yapabileceğinin en iyisi olduğunu söyledi.

McLaren pilotu, yarışa 9. sıradan başlamış ve ilk pitstopunda ön sağ lastiği değiştirilirken karşılaşılan mekanik problem sebebiyle 12 saniye kaybetmişti. Daha sonra yarışa tekrar dahil olan Hamilton, kendisini birden Mark Webber'in arkasında bulmuş ve uzun süre böyle devam etmişti.

"Esasında çok iyi bir start yaptık. Dokuzunculuktan beşinciliğe ilerlemek de büyük başarı" diyen Hamilton, şöyle konuştu: "Uzun süre Mark Webber'in takip ettim ancak takdir edersiniz ki birisini geçmek üzere takip etmek çok zor bir hadisedir. Ne kadar hızlı olduğunuz önemli değil. Çünkü Webber gayet iyi sürüyordu."

Reklam
Reklam

"Elimden gelen en iyi iş bu. Herşeyi yaptım. Yarışın sonunda 4. olabilmek için de müthiş derece gayret sarf ettim ama nafile. Jarno mükemmel bir yarış çıkardı, başaramadım. Artık ümidimizi önümüzdeki sıralamalara ve yarışa saklamak zorundayız."

Hamilton'ın halen 14, Kimi Raikkonen ile Nick Heidfeld 11'er ve Heikki Kovalainen'in 10 puanı bulunuyor.

TurkiyeF1.Com