Elindeki bayram şekeriyle ölüme gitti

Konya'da dayısı ile birlikte bir yakınlarından bayramlaşmadan dönen 6 yaşındaki kız çocuğu, karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü araçla olay yerinden kaçarken, elindeki şekeri cansız bedeninin yanına düşen çocuğun dayısı ağıt yaktı.

Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde oturan 6 yaşındaki Beyza Tosun, dayısı Orhan Aydın ile bir yakınlarına bayramlaşmaya gitti. Bayramlaşma sonrası evlerine gitmek için çıkan dayı yeğen, Beyşehir Çevre yolundan karşıya geçerken, plakası alınamayan ve kırmızı renkte olduğu belirlenen bir otomobil hızla gelip Beyza'ya çarparak kaçtı. Ağır yaralanan Beyza yolun kenarında hayatını kaybetti. Dayı Orhan Aydın ise, yeğeninin başında ağıt yaktı. Çevredeki vatandaşlar ise sürekli bu yolda kaza olduğunu ve üst geçit yapılmasını istedi. Küçük Beyza'nın cansız bedeninin bir yanında elinden düşen şekeri, diğer yanında ise ayakkabısının bir tanesi kaldı.

Reklam
Reklam

Polisin olay yerinde inceleme yapmasının ardından Beyza'nın cansız bedeni cenaze arabası ile Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazadan sonra kaçan kırmızı renkli otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA