Elitaş: Kılıçdaroğlu Ve Bahçeli Genel Başkan Olursa 2071'e Kadar Iktidarız

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu’nu 'Genel Müdür' olarak niteleyen Elitaş, “Eğer bu Kılıçdaroğlu, CHP’nin genel müdürü olmaya devam ederse 2023 değil 2053 kadar iktidardayız. Allah uzun versin. Devlet Bahçeli MHP’nin genel başkanlığı devam ederse Türklerin Anadolu ayak bastığının bininci yılında 2071’e kadar AK Parti iktidarda ” dedi.

AK Parti’nin Kayseri İl Teşkilatı tarafından mayıs ayı genişletilmiş il danışma meclis toplantısı Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Milletvekilleri adına sadece Mustafa Elitaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti’nin Türkiye’nin dünyada güçlü olmaya başladığını söyledi. Daha sonra söz alan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür yolu projesini anlattı.

Reklam
Reklam

Ardından söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Mustafa Elitaş, muhalefeti eleştirdi. Elitaş, “Eğer bu Kılıçdaroğlu, CHP’nin genel müdürü olmaya devam ederse 2023 değil 2053 kadar iktidardayız. Allah uzun versin. Devlet Bahçeli MHP’nin genel başkanlığı devam Türlerin Anadolu ayak bastığının bininci yılında 2071’e kadar AK Parti iktidarda.” dedi.

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Elitaş, Kılıçdaroğlu’nu partisinin “Genel müdürü” olarak niteledi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’ı Esed ile aynı tutup 'katil' sözlerine sert tepki veren Elitaş, “Ana Muhalefet Partisi'nin Genel Başkanı Avrupa Parlementler Meclisi'nde sosyalist gruba girmeden önce çok sevdiği yerlere göklere sığdıramadığı Türkiye’de onun temsilcisi gibi hareket ettikleri Esad’ı Başbakan ile aynı keyfe koydu. Utanmadan sıkılmadan Reyhanlı’daki ölen insanların katili deme densizliğini gösteriyor. Ne kadar zavallı ve aciz bir durum. Ana muhalefet partisinin genel başkanı olacaksın Türkiye’de sesini duyuramayacaksın milletle özdeşleşip kucaklaşmayacaksın, onların ruhla aynı dili konuşmayacaksın. 'Ağır gelmiş olabilir partisinde genel müdür olmaya çalışan biri' diye ifade kullanıyorum. O kadar zavallı biri genel başkan olamamış birinin Türkiye’nin düşürdüğü haller. İçimizde her türlü meseli konuşuruz her türlü olayı tartışırız yurt dışında başkalarının tartışmasına fırsat vermeden doğru yada yanlış meseleyi gündeme getirmek doğru değil.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

CHP’li milletvekillerinin kendilerini ayet ve hadisi şerifleriyle ikna etmeye çalıştığını kaydeden Elitaş, “İşleri güçleri rast gelsin. Hatta şaşırıyorum. Ne kadar güzel okumuşlar diye TBMM’de ayet hadis açılımı yapan İzmir’de selamünaleyküm ve Allah’a ısmarladık açılımı yapıyor. CHP milletvekillerinin görüşlerini ayet mealleriyle ortaya koymalarından dolayı kıvanç duyuyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz