Elitaş: Türkiye Daha Güzel Günlere Gidecek (3)

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ AÇTI AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kocasinan Belediyesi bünyesindeki Kayseri Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Ticaret A.Ş.

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ AÇTI
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kocasinan Belediyesi bünyesindeki Kayseri Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, tesisin şehre kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Yıldız, "Teknoloji geliştikçe kişi başına neredeyse 1.2 kilogram civarında atık oluşturuyoruz. Bu tür yapılan tesisler şehrimizi güzelleştiriyor. Ülke olarak 100 kilogram orijinal malzeme alıyoruz ancak bunun yüzde 40’ı geri dönüşüme aktarılıyor. Bu Japonya’da yüzde 90 civarında bulunuyor. Bu rakamları arttırmamız lazım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: