Eller eğitime destek için kalktı

Beyaz Lale Hanımlar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, eğitime destek amaçlı müzayede düzenledi. Sunuculuğunu Reha...

Beyaz Lale Hanımlar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, eğitime destek amaçlı müzayede düzenledi. Sunuculuğunu Reha Yeprem’in yaptığı programa Mersin’in seçkin işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Müzayedede içerisinde el dokuma saf ipekten kaftan, Kelime-i Tevhid yazılı tablo, Osmanlı arması, elmas ve zümrüt taşlı altın yüzük ve Milletvekili Hakan Şükür’ün imzası bulunan milli formanın olduğu 12 parça eser davetlilerin beğenisine sunuldu.

Reha Yeprem, hazırlamış olduğu kısa süreli şiir dinletisi ve eğitim hizmetleri hakkındaki konuşmasının ardından programın düzenleniş amacı ve müzayededeki eserler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Programda, Osmanlı döneminden esinlenerek, üzerine kristal taşlar işlenmiş el dokuması saf ipekten kaftan en çok ilgi gören eser oldu. Hakan Şükür’ün imzalı milli forması da davetlilerin beğenisini kazanan eserler arasında yer aldı. Eğitime destek amaçlı düzenlenen programda tüm eserler bağış karşılığı sahiplerini buldu.

Beyaz Lale Hanımlar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Oğuz, programın çok büyük anlam taşıdığını belirterek, müzayededeki bağışların eğitim faaliyetlerinde kullanılacağını ifade etti.

Eğitim gönüllülerinin hayırda yarıştığını anlatan Oğuz, "İnsanlarımız eğitime ne kadar büyük önem verildiklerini gösterdiler. Programa katılarak desteklerini esirgemeyen Mersinli yardımseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda katkılarından dolayı sunucu Reha Yeprem’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: