Elmadağ'da Ar-Ge Çalışmaları

Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge sorumlusu Erdoğan Erdoğan,  "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi", "Değerler Eğitimi" ve "Mental Aritmetik"

Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge sorumlusu Erdoğan Erdoğan, "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi", "Değerler Eğitimi" ve "Mental Aritmetik" projelerinin, kalkınma ajansı tarafından destekleneceğini belirtti. Erdoğan yaptığı açıklamada, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından üç projelerinin desteklenmesinin kararlaştırıldığını bildirdi. İlk projenin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nün ortak hazırladıkları "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" olduğunu vurgulayan Erdoğan, proje kapsamında kaymakamlık personeline, gönüllü öğretmenlere, toplum destekli polislere ve müftülük personeline eğitim verileceğini, daha sonra eğitim alan ekiplerce ilçe çapında çalışma yürütüleceğini kaydetti. İkinci projenin insan algısına yönelik eğitimi hedefleyen "Değerler Eğitimi", üçüncünün ise "Mental Aritmetik" olduğunu kaydeden Erdoğan, AR-GE olarak çok sayıda çalışmalarının sürdüğünü, amaçlarının toplumda farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: