Elmadağ'da Harabeler Yeşil Alana Dönüştürülecek

Ankara Elmadağ’da görüntü kirliliğine neden olan harabe konumundaki binaların yıkımına başlandı. Yıkılan binaların alanları temizlenerek,...

Ankara Elmadağ’da görüntü kirliliğine neden olan harabe konumundaki binaların yıkımına başlandı. Yıkılan binaların alanları temizlenerek, yeşil alana dönüştürülecek.

Elmadağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yıkım ekipleri, ilçedeki harabe konumundaki binaları yıkmaya başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, vatandaşların sağlıklı ve çağdaş koşullarda yaşaması, kent estetiğini ve görünümünün korunması amacıyla yıkım çalışmalarına başladıklarını, yıkımın yapılacağı yerlerin büyük çoğunluğunun önceden boşaltılmış olması nedeniyle herhangi bir zorlukla karşılaşmadıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Başkan Şahin, yıkımın gerçekleştiği bölgelerin temizlenerek güzelleşeceğini, bazı alanların ise park ve yeşil alan olarak düzenlemeler yapılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: