Elmadağ'da park ve bahçeler geçici işçilere emanet

Türkiye'de istihdamı artırmak için İş-Kur'un desteğiyle yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Elmadağ ilçesinde...

Türkiye'de istihdamı artırmak için İş-Kur'un desteğiyle yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 115 işçi, belediye ve İş-Kur'un çalışmalarıyla işbaşı yaptı. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen geçici işçiler, ilçenin daha iyi görünmesi için ter dökecek.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışacak personelle Elmadağ Belediyesi hizmet binası yemekhanesinde bir araya geldi. İlçe sakinlerinin ekonomilerine bir nebze de olsa katkı sağlamak maksadıyla İş-Kur aracılığı ile bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Şahin, "Bundan yaklaşık 4 ay önce burada sizlerle bir araya gelmiş ve 3 aylık çalışmamızın startını vermiştik. Tekrar İş-Kur ile anlaşma sağlanması halinde memnun kaldığımız çalışanlarımızla devam edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün sözümüzü tutarak belediyemiz adına halkımıza hizmet eden arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Buradan kardeşlerimizin, yeni işlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçemiz için, belirli süreli de olsa, el birliği ile çalışarak ilçemizin kalkınmasına sağlayacakları katkılardan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Gazi Şahin ve belediyede görevli diğer idarecilerle tanıştı. Yeni personel ardından görev alanlarına dönerek çalışmalarına başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz