Elmalı Ziraat Odası Başkanı Ordu’ndan Ziyaret

Şubat ayı içerisinde yapılan seçimlerde Elmalı Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Ordu, Ziraat Odası Meclis...

Şubat ayı içerisinde yapılan seçimlerde Elmalı Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Ordu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sert, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’yı makamında ziyaret etti.

Antalya’nın Elmalı ilçesi Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda İl Genel Meclisi Üyesi olan Mehmet Ordu, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’ya yaptığı ziyarette çiftçilerinin sorunlarını dile getirdi.

Çiftçilere her zaman imkanlar ölçüsünde destek verileceğini belirten Başkan Cavit Arı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni seçilen Elmalı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ordu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: