Elmalı’da Vatandaşlara Trafik Semineri

Antalya’nın Elmalı İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, belde ve köylerdeki trafik seminerleri düzenliyor.Elmalı ilçesine...

Antalya’nın Elmalı İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, belde ve köylerdeki trafik seminerleri düzenliyor.

Elmalı ilçesine bağlı Çalpınar köyünde artan trafik kazalarını önlemek amacıyla vatandaşlara yönelik trafik semineri verildi. Çalpınar köyünde gerçekleşen seminerde Elmalı İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, genel trafik kurallarına uyulması, traktör römorklarının arkasına reflektör takılması ve sahte muayenelere dikkat edilmesini istedi.

Araçlara kasko yaptırmasının önemine değinen jandarma, trafikteki doğru ve yanlış davranışlar, risk faktörleri, güvenli sürüş, durma, duraklama ve park etme ile ilgili bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Trafikte halkı bilinçlendirmek ve trafik kazalarını en aza indirmek için tüm kesimlere görevler düştüğünü vurgulayan jandarmanın seminerlerine köy ve beldelerde devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz