Elmasbahçeler'e Yapılacak Spor Tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Elmasbahçeler Mahallesi'ne yapılacak spor tesisi için kamulaştırılan 10 binadan geriye kalan ikisinin de yıkımı yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesince Elmasbahçeler Mahallesi'ne yapılacak spor tesisi için kamulaştırılan 10 binadan geriye kalan ikisinin de yıkımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yol ve binalarla çevrili Elmasbahçeler Mahallesi’nde sosyal donatı alanı bulunmaması üzerine harekete geçen Belediye, bölge halkının yararlanabileceği spor tesisi için çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında, spor tesisinin yapılacağı Elmasbahçeler 3. Baş Sokak'ta kamulaştıran 10 binadan geriye kalan ikisinin de yıkımı yapıldı. 8 bina, daha önce yıkılmıştı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar'dan bilgi aldı. Bölgede, mahalle halkının nefes alacağı, gençlerin rahatlıkla spor yapabileceği alanlar olmadığını belirten Altepe, şunları kaydetti: "Planlarda spor alanı olarak görülen bu bölgeye modern bir spor tesisi kazandırıyoruz. Alan üzerindeki 10 binayı kamulaştırıp, yıktık. Bu kamulaştırmalarla bin 500 metrekare alan kazandık ve toplamda 2 bin 200 metrekare üzerine modern bir spor tesisi kazandıracağız. Kamulaştırmalar ve tesis yapımı için bölgeye 4 milyon TL’lik yatırım kazandırmış olacağız. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: