Elsiad Üyeleri, Ascoşan Isıcam’ı Gezdi

Elbistan Sanayisi ve İş Adamları Derneği (ELSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Polat ve Yönetim Kurulu...

Elbistan Sanayisi ve İş Adamları Derneği (ELSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ascoşan Isıcam Tesisleri’ni ziyaret ederek, yeni işletmeleri için hayırlı olsun dileklerini iletti.

ELSİAD heyetini Ascoşan Isıcam yetkililerinden Tayfur Adbay ve Ahmet Özalp karşılayarak işletme hakkında bilgi verdiler.

Burada bir açıklama yapan ELSİAD Başkanı Emin Polat, şunları söyledi:

“Daha önceki işyerleri kendilerine küçük geliyordu. Şu anki işletmeleri gayet güzel ve her şeyiyle modern bir tesis olmuş. Elbistan sanayimizin, Ascoşan Isıcam gibi yenilikçi, üreten, ürettiğini dışarıya pazarlayan ve teknolojiyi kullanarak modern bir işletme kuran firmalara ihtiyacı var. Sayın Tayfur Adbay ve Ahmet Özalp’e yeni işletmelerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, Rabbimden hayırlı, bol ve bereketli kazançlar vermesini diliyorum.”

Reklam
Reklam

İşletme sahiplerinden Tayfur Adbay ise, ELSİAD üyelerine işletmeyi gezdirerek, şu bilgileri verdi:

“Ascoşan Isıcam şirketimiz 1992 yılında kurulmuş olup, 2007 yılına kadar mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri ile devam etmiştir. 2007 yılından itibaren bölgemizde imalatı olmayan Isıcam, alüminyum menfez ve duşa kabin imalatına başlamıştır. Şirketimiz 2012 yılına geldiğinde bin 500 metrekare açık alan ve bin metrekare kapalı alan olmak üzere, kendi iş yerinde imalata devam etmektedir. Şuanda bölgenin en çok Isıcam imal eden işletmesi haline gelmiştir. Afşin, Göksun, Toprakkale, Nurhak, Ekinözü, Darende, Gürün, Malatya ve Kahramanmaraş’a Isıcam, duşakabin ve menfez imalat ve satışını yapmaktayız. İşletmemizde yıllık 100 bin metrekare cam işlenmektedir. Firmamız 15 personel çalıştırarak istihdama katkıda bulunmaktadır. ELSİAD Başkanı sayın Emin Polat ve yönetim kurulu üyelerinin bu ziyareti bizi memnun etmiş ve onurlandırmıştır. Kendilerine Ascoşan Isıcam olarak teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: