Emanet araçla bin 200 litre motorin çaldılar

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, iki yakıt tankerinden bin 200 litre yakıt çaldığı iddia edilen iki zanlı,...

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, iki yakıt tankerinden bin 200 litre yakıt çaldığı iddia edilen iki zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonda yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandarma ekipleri, Kıran köyü Ulus Dağı bölgesindeki ormanlık alanda altın madeni arayan bir şirkete ait iki tankerden motorin çalındığı ihbarı aldı. Olay yerinde araştırma yapan ve kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, plakası belli olmayan şüpheli bir araç tesbit etti. Yapılan arama neticesinde, söz konusu araç ilçe merkezinde bulundu. Gözaltına alınan araç sahibi M.E., ifadesinde hırsızlık yapılan bölgeye gitmediğini ancak olayın meydana geldiği gün arabasını şüpheli Z.K.'ye verdiğini ve bir gün sonra teslim aldığını söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Z.K.'nin, hırsızlığı M.A. ile birlikte yaptığını itiraf ettiği öne sürüldü. Jandarma, çalınan motorinin bin 200 litre olduğunu ve bin 800 lira karşılığında B.G. isimli şahsa satıldığını tespit etti. Akaryakıtın bir bölümü, B.G.'nin kavınvalidesinin evinin bodrum katında bulundu. Zanlılar Z.K. ve M.A., sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz