Emek Eğitim Merkezi'nde El İşi Sergisi

Büyükşehir Belediyesi Emek Eğitim Merkezi’nde, Odunpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kurslarda yapılan el...

Büyükşehir Belediyesi Emek Eğitim Merkezi’nde, Odunpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kurslarda yapılan el işi ürünler, açılan yıl sonu sergisiyle Eskişehir halkının beğenisine sunuldu.

Uzman eğitmenler eşliğinde mefruşat, el sanatları, giyim, yağlı boya kurslarına katılan kursiyerlerin eserleri, sergiye katılanlar tarafından ilgiyle karşılandı. Eğitim Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Canan Demir yaptığı konuşmada “Bundan on yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in talimatıyla, ev hanımlarının ev ekonomilerine katkı sağlamaları için küçük bir atölyede başlatılan bu çalışmaların, ne kadar değerli olduğunu şimdi görüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

70 Öğrencinin 200 den fazla eserlerinin beğeniye sunulduğu sergi, 7 Haziran’a kadar Büyükşehir Belediyesi Emek Eğitim Merkezi’nde gezilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: