Emek ve Demokrasi Platformun’dan yerel seçim değerlendirmesi

Emek ve Demokrasi Platformun’dan yerel seçim değerlendirmesi

ADANA(İkrarHaber)- Çukurova Emek ve Demokrasi Platformu, ilimizde bulunan sendikalar ve meslek örgütleri yönetici ve üyeleri bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle,seçim süreci konulu durum değerlendirme toplantısı yaptı.

23 Mart Cumartesi günü Adana Öğretmen evin’de bir yemek vererek bir araya gelen sendika ve meslek örgütleri yönetici ve üyelerine Çukurova Emek ve Demokrasi Platformu adına düzenlenen toplantıda,Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Kamuran KARACA toplantının amacı ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Bu toplantıda katılımcılar kurumsal olarak karşılaşılan sorunlar ve yerel hizmetlerden beklentiler gibi, bazı başlıklarda değerlendirmeler yapmışlar ve bu sorunların çözümü noktasında yerel seçim sürecinde gerçekleşmesini istedikleri demokratik ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı için değerlendirme ve tespitlerde bulunmuşlardır.

Böyle bir belediyecilik anlayışının oluşabilmesi için birlikte süreci değerlendirme toplantılarına, katılımın genişletilerek devam edilmesinin gerekliliğini paylaşmışlardır.

Toplantıya, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ‘de katılmış, “çağdaş kent konseyi oluşturularak planlı, projeli ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışının hayata geçirilmesi için ilçe yönetimi olarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtmiştir.”

Toplantıda yerel yönetim adaylarının belirlenmesinde parti üyeleriyle ön seçim yapılması konusu ortak yaklaşım olarak değerlendirilmiştir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: