Emekli Albay Arif Doğan taburcu edildi

İSTANBUL (İHA) - Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan emekli Albay Arif Doğan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan emekli Albay Arif Doğan taburcu edildi. Sedye ile hastaneden çıkartılan Doğan, basın mensuplarının soruları üzerine, "Ne söyleyeyim ki" diyerek cevap vermedi. Doğan'ın elinden tutan torunu Ahmet Yağız Otoman ise dedesinin yanından ayrılmadı. Emekli albayın ambulansa bindirildiği sırada ise kızı Arzu Doğan gözyaşlarına hakim olamadı. Arif Doğan daha sonra ambulansa bindirilerek tekrar Silivri Cezaevi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Avukat Kaya Kabacaoğlu, müvekkili Arif Doğan'ın birkaç hastaneye götürüldükten sonra Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiğini ve burada sadece kalp rahatsızlığı ile ilgili tetkiklerin yapıldığını belirterek, "Diğer hastalıkları ile ilgili başka tetkik yapılmasına gerek görülmedi. Müvekkilimin durumu çok kötü" dedi.