Emekli Din Görevlileri Unutulmadı

Emekli cami görevlileri Ulus İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yemekte buluştu.Bartın’da ‘1-7 Ekim Camiler ve Din...

Emekli cami görevlileri Ulus İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yemekte buluştu.

Bartın’da ‘1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Bartın merkeze bağlı Ulus ilçe Müftülüğü tarafından emekli olan din görevlilerine yönelik yemek programı düzenledi. Yemekte konuşan Ulus Müftüsü İsrafil Gök, böyle bir etkinliği ilçede ilk defa düzenlediklerini ve emekli olan din görevlileriyle bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyetini belirtti. Müftü İsrafil Gök, “Yine hafta içinde vefat eden din görevlilerimiz için Kumluca Merkez camisinde hatim merasimi düzenlendi. Hasta olup da programa katılamayan emekli din görevlilerimiz ise evlerinde ziyaret edildi. Düzenlediğimiz organizasyonlara ve yemek programına katılan emekli din görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Hatırlanmış olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden emekli din görevlileri ise yemek programından dolayı Ulus Müftülüğüne teşekkür ettiler. Program sonunda Ulus Müftüsü İsrafil Gök tarafından emekli din görevlilerine çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: