Emekli Doktor Denizde Boğuldu

- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, serinlemek için denize giren doktor 55 yaşındaki Mustafa Mert boğularak yaşamını yitirdi. Turgutreis Mahallesi Günbatımı Plajı'nda dün akşam meydana

- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, serinlemek için denize giren doktor 55 yaşındaki Mustafa Mert boğularak yaşamını yitirdi.
Turgutreis Mahallesi Günbatımı Plajı'nda dün akşam meydana gelen olayda serinlemek için denize giren Dr. Mustafa Mert, yaklaşık 400 metre açıldıktan sonra suda hareketsiz kaldı. Olayı görenler yardımına koştu ve Dr. Mert, sudan çıkarıldı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Dr. Mustafa Mert'in yaşamını yitirdiği belirlendi.
Geçen yıl emekli olup Turgutreis'teki yazlığında yaşamaya başladığı belirtilen Dr. Mert'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: