Emekli Öğretmenden 2. Şiir Kitabı

Ardahanlı emekli öğretmen Süreyya Yıldız, "Umut Yaşam Güzel" adlı 2. şiir kitabını çıkardı.

Ardahanlı emekli öğretmen Süreyya Yıldız, "Umut Yaşam Güzel" adlı 2. şiir kitabını çıkardı.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 yıldır şiirle uğraştığını belirterek, şiirlerini kitaplarda toplanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

75 yaşında olmasına rağmen, geleceğe şiirlerle güzel bir eser bırakmak istediğini ifade eden Yıldız, "Sonuçta ölüp gideceğiz. Geride bir eserimiz kalsın istedim. Bu şekilde ben mutlu olurum. Genç nesillere bir eser bırakmak istedim. Bu şiirlerimle gençlere ve topluma faydalı bir fikir vermenin gayreti içinde oldum. Bu anlamda da iyi bir sonuç ortaya koyduğuma inanıyorum. Şiirlerim genel ve eğitim ağırlıklı olmak üzere Ardahan'ı da konu ediniyorlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

6 yıl önce de "Yıldızlı Pekiyi" adlı şiir kitabını bastırdığını belirten Yıldız, bir kitap daha basmayı planladığını ifade etti.

Yıldız, "Bu iki kitapta yaklaşık 180 şiirim yer alıyor. Bir kitap bastıracak kadar daha şiirlerim mevcut" dedi.

Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: