Emekli oldu, flaş açıklamalarda bulundu

Göle'de Maliye Memuru Olarak Çalışan İlyas Anaç Emekli Oldu

Uzun yıllardan beri önce Posof, ardından Göle ilçesinde 12 yıl olmak üzere toplam 23 yıl Ardahan sınırları içinde Maliyeci olarak çalışan ve toplumsal sorunlara duyarlılığıyla tanınan, çalışkan ve yardımsever bir kişiliğe sahip olan İstanbul doğumlu İlyas Anaç 16.01.2012 Pazartesi günü emekli oldu.

Ardahan başta olmak üzere ilçe ve köylerin sorunlarının çözümü için özel plan ve projeler üzerinde çalışan emekli Maliyeci İlyas Anaç, emekli olduktan sonra Göle ilçesine yerleşeceğini söyledi.

Ardahan’da özellikle Uğurludağ Yanlızçam Kayak Tesisilerinin işlevliğini kazanması, Göle de Fakülte Eğitim ve öğrenci yurdunun bir an önce yapılması için bazı çalışmalarının olduğunu, bu nedenle gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Emekli Maliyeci İlyas Anaç, “Ardahan Valimiz Sayın Mustafa Tekmen’in çalışmalarını yakınen takip ediyorum. Bu projemin yanında üç projem daha var. Bunlar bir bir sırasıyla gerçekleştirilecektir. Tabii ki bu bir ekip eşidir. Sayın Valimizi takip ettiğim kadarıyla çalışmalarında yalnız kaldığını görmekteyim” iddiasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz