Emekli polis, maganda kurşunuyla öldü

Adana'da bir otomobilden açılan ateş sonucu emekli polis memuru 58 yaşındaki Lokman Özçimenoğlu hayatını kaybetti....

Adana'da bir otomobilden açılan ateş sonucu emekli polis memuru 58 yaşındaki Lokman Özçimenoğlu hayatını kaybetti. Polis, kimliği belirsiz kişileri bulmak için güvenlik kameralarını inceliyor.

Merkez Seyhan ilçesi 5 Ocak Polis Merkezi'nden emekli olan 3 çocuk babası Lokman Özçimenoğlu, lokantacı arkadaşına yardıma gitti, saat 01.00’de ise eve dönmek için 01 ZY 984 plakalı motosikletine bindi. Nuri Sabuncu Bulvarı’nda ilerlerken iddialara göre, bir otomobilin içinde çevreye rastgele tabancayla ateş eden kişiler, yanından geçti. Bu sırada açılan ateş sonucu koltuk altına isabet eden kurşunla yaralanan emekli polis memuru, yere düştü. Magandalar kaçarken ağır yaralanan Özçimenoğlu, acil servis ambulansı ile sevk edildiği özel hastanede hayatını kaybetti. Polis, olay yerinde 4 boş kovan buldu. Özçimenoğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Özçimenoğlu'nun cenazesi Mersin’in Yenice beldesinde toprağa verilirken, Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, olayın yaşandığı yerdeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceliyor. Bu arada, görgü tanıklarının da ifadesine başvuruldu.

Reklam
Reklam

Öldürülen emekli polis memurunun ağabeyi Tahsin Özçimenoğlu, kardeşinin kimseyle sorun yaşamadığını belirterek, "Emekli olduktan sonra lokantacı arkadaşına yardıma gidiyordu. Dün akşam da eve dönerken bu olay yaşanmış. Kardeşimin düşmanı yoktu. Kim veya kimler öldürdüyse bir an önce yakalanmasını istiyoruz." diye konuştu.